Page content

Verwarming

In ons vakgebied is verwarming een breed begrip. Vandaar dat wij de informatie over de verwarming bij u thuis hebben opgesplitst in verschillende informatieve pagina’s.

Klikt u op de titels van het soort verwarming waar u meer informatie over wilt:

ATAG Q serie c.v.-ketelC.v.-ketels

Loodgieters & Installatiebedrijf Lavé is er trots op ATAG Select Dealer te zijn. Onze meeste activiteiten op het gebied van c.v.-ketels zijn dan ook de ATAG c.v.-ketels. Onze monteurs kennen deze c.v.-ketels als geen ander. Bovendien zijn wij zeer overtuigd van de kwaliteit van ATAG c.v.-ketels en van het goede serviceniveau dat ATAG biedt indien dat onverhoopt toch nodig zou moeten zijn. Kortom, ATAG is voor ons een partner waar wij graag mee werken.

Daarnaast zijn onze monteurs ook thuis in de andere grote merken op de c.v.-ketelmarkt. Nieuwsgierig? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

C.v.-installaties

Uw huis wordt niet alleen door de c.v.-ketel verwarmt maar daar horen ook allerlei andere zaken bij. Zo zijn er allerlei soorten, maten en uitvoeringen radiatoren, het c.v.-leidingsysteem, het drukvat, de dakdoorvoer en de regeling (thermostaat). Ook vloerverwarming kan uitmaken van uw c.v.-installatie.

Is uw hele c.v.-installatie toe aan vervanging of bent u daar nieuwsgierig naar (i.v.m. terugkomende onderhoudskosten/besparingsmogelijkheden), bekijk dan deze pagina.

Radiatoren – waaronder Vloerverwarming

Radiatoren zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Van geribbeld tot vlak, van verwarmde spiegel tot vloerverwarming. Wij hebben veel ervaring met alle soorten radiatoren, waaronder ook de aanleg van vloerverwarming.

Prachtige radiatoren “authentiek in een nieuw jasje” voor statige woningen, moderne vlakke radiatoren voor een strak design en sobere uitstraling. Ook de vloerverwarming is in veel woningen niet meer weg te denken en kan tegenwoordig toegepast worden onder vele soorten vloeren. Lees verder

Direct contact

Natuurlijk mag u bij iedere “verwarming”vraag of -probleem ook direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs.