Page content

Over ons

Loodgieters & Installatiebedrijf Lavé B.V., opgericht in 1994, is een bedrijf dat gebouwd is op de ervaring van vakmensen.

Op uw vraag of wij u van dienst kunnen zijn op ons vakgebied zullen wij u altijd volmondig “ja” antwoorden. Of u nu een privé persoon bent of een bedrijf of instelling vertegenwoordigd, of het nu om een kleine of een grote opdracht gaat, wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren en zullen u daarom altijd helpen.

Hierbij mag u van ons uiteraard vakkundige begeleiding en adviezen verwachten. Omdat onze werkzaamheden alle disciplines op ons vakgebied beslaan, blijft voor u bovendien alles in één hand. In het stadium van de offerte kan alles in één keer worden besproken en later, tijdens de uitvoering heeft u ook altijd alleen met ons te maken.

Of het nu gaat om de reparatie of vervanging van uw c.v.-installatie, de renovatie van uw leidingsystemen, het vernieuwen van uw dak(goten) of het maken van een nieuwe badkamer… het zijn zomaar een aantal veel voorkomende werkzaamheden waarin wij een zeer ruime ervaring hebben opgebouwd. En we vinden het nog steeds heel erg leuk. We hebben plezier in ons werk en willen u graag helpen door het vinden van passende oplossingen bij al uw vragen en wensen.

Als we de sterkste punten van Lavé voor u op een rijtje mogen zetten dan zijn dat:

  • Onze persoonlijke adviezen en het persoonlijke contact met onze klanten,
  • De persoonlijke en betrouwbare service die u van ons mag verwachten,
  • De kundigheid en het vakmanschap van onze mensen.

Dit alles maakt van Lavé een bijzonder bedrijf.

Renovatie van oude panden, onze specialiteit

Gedurende de jaren hebben wij, zowel bij particulieren als bij bedrijven, veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Hierin hebben wij een voorliefde opgebouwd voor de renovatie van oude panden. Wij vinden het traject met betrekking tot de renovatie van zo’n prachtig oud pand telkens weer een enorme uitdaging.

Met oog voor het authentieke detail zullen wij komen met aansprekende oplossingen voor de renovatie van uw huis. Want wat is er mooier dan uiteindelijk lekker en comfortabel te kunnen wonen in het huis dat u juist koos vanwege zijn uniciteit? Lavé werkt daar graag voor u aan mee.