Page content

Dakwerk

Aan de dakbedekking op uw (platte) dak kunnen wij zien of een goed of minder vakkundig bedrijf dit heeft gedaan. Voor ons is het iedere keer weer een uitdaging van een dak altijd weer iets moois te maken dat van een zeer goede constructie is en dus lang mee zal gaan.dakbedekking

Welke dakbedekking voor uw dak geschikt zal zijn hangt af van diverse factoren. Er zijn vele mogelijkheden waar wij alleen na beoordeling van uw dak een advies over kunnen geven. Visuele waarneming is bij daken gewoon erg belangrijk.

M.u.v. dakpannen vervaardigen wij alle vormen van dakbedekking. Namelijk dakbedekking in zink, in APP (traditioneel), in koper, met terrastegels of grind en met houten vlonders. Bovendien kunnen wij de daken geïsoleerd of niet geïsoleerd vervaardigen.

Het maken van zinken en koperen daken is echt ambachtelijk werk net als het maken van “lood- en zinkwerk”. Dat kan niet iedereen meer, daar moet men echt voor opgeleid zijn en ervaring in hebben opgebouwd. Voor ons is dit één van de meest interessante en leukste werkzaamheden die ons vak rijk is. U zult het met ons eens zijn als u het eindresultaat ziet. Mooier dan een dak bedekt met zink en een randafwerking van gesoldeerde daklijsten is er eigenlijk niet!