Page content

Dakbedekking

Aan de dakbedekking op uw (platte) dak kunnen wij zien of een goed of minder vakkundig bedrijf dit heeft gedaan.

Voor ons is het iedere keer weer een uitdaging om van een dak altijd weer iets moois te maken dat van een zeer goede constructie is en dus lang mee zal gaan.
P8_koperendak

Welke dakbedekking

Welke  dakbedekking voor uw dak geschikt zal zijn hangt af van diverse factoren. Er zijn vele mogelijkheden waar wij alleen na beoordeling van uw dak een advies over kunnen geven. Visuele waarneming is bij daken gewoon erg belangrijk.

M.u.v. dakpannen vervaardigen wij alle vormen van dakbedekking. Namelijk dakbedekking in zink, in APP (traditioneel), in koper, met terrastegels of grind en met houten vlonders. Bovendien kunnen wij de daken geïsoleerd of niet geïsoleerd vervaardigen.

Het maken van zinken en koperen daken is echt ambachtelijk werk net als het maken van “overig dakwerk”.

Dat kan niet iedere installateur meer, daar moet men echt voor opgeleid zijn en ervaring in hebben opgebouwd.

Voor ons is dit één van de meest interessante en leukste werkzaamheden die ons vak rijk is. U zult het met ons eens zijn als u het eindresultaat ziet. Mooier dan een dak bedekt met zink en een randafwerking van gesoldeerde daklijsten is er eigenlijk niet!

Overig dakwerk

Hierin schuilt voor ons het meest ambachtelijk deel van ons werk. Bij het vergelijken van regenpijpen, dakgoten en loden schoorsteenafwerking herkent u de echte vakman.P9_zinkendak

Hecht u dus echt belang aan het totaalbeeld van uw huis en wilt u het absolute meerwaarde meegeven? Dan mogen mooie zinken of koperen goten en regenpijpen en goed gemaakte loden broekstukken en loketten aan de voet van uw schoorsteen, niet ontbreken.

Het maken daarvan gebeurt in onze eigen werkplaats, waar wij het koper en zink nog zeer vakkundig zelf zetten en solderen. Het is niet voor niets dat wij u op dit materiaal 10 jaar garantie durven geven. U heeft met onze goten, regenpijpen en schoorsteenafwerking echt te maken met meesterwerk op ons vakgebied.

Natuurlijk kunnen wij de regenpijpen en de goten ook van pvc maken. Dit is een goed materiaal dat lang meegaat.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs.