Page content

C.v. installatie

C.v. installatie op maat

Iedere c.v. installatie die wij aanleggen – dus de c.v.-ketel compleet + leidingen + radiatoren – stemmen wij af op de ruimte waarvoor deze gebruikt gaat worden. Want elk huis of bedrijfsruimte met zijn diverse ruimtes en gebruiksfuncties, is weer anders. Daarom komen wij bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken, op te meten en de gewenste situatie met betrekking tot uw c.v. installatie met u door te spreken.

Behaaglijk warm of koel door de juiste c.v. installatie

Want wat is er lekkerder dan een behaaglijk huis. Lekker thuis kunnen zijn waar de temperatuur en het klimaat altijd optimaal zijn. In het woongedeelte wilt u het in de winter graag wat warmer dan op de slaapkamers. Bij warm weer wilt u het eigenlijk overal wel lekker koel. Natuurlijk kan dat en kunnen wij dat voor u realiseren.

Energiebesparende mooie en multifunctionele c.v. installatie

Tegenwoordig zijn er op dit gebied bovendien tal van mogelijkheden met betrekking tot energiebesparing, multifunctionaliteit en design waaruit u uw keuze kan maken.

Wij komen graag bij u langs om de situatie bij u thuis en de wensen die u hebt door te nemen. Wij nemen de tijd voor u en geven u een goed en vakkundig advies.

Kijkt u eens op de pagina’s Verwarmingsketels en leidingen, Radiatoren en Airconditioning om alvast wat inspiratie op te doen! En neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor uw thuissituatie.