Page content

Badkamer renovatie

Een badkamer renovatie is voor u natuurlijk een hele ingreep en laat u niet dagelijks uitvoeren. Dat begrijpen wij. Wij doen er daarom alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vooraf en tijdens de uitvoer van de werkzaamheden.

Zo spreken wij de planning van de werkzaamheden met u door. En overleggen wij met u over de mogelijkheden. Daarnaast vragen wij u altijd of u de behoefte heeft aan een  noodvoorziening.

De realisatie van een tijdelijke douche, toilet en wasgelegenheid is bespreekbaar voor de duur van de werkzaamheden aan uw badkamer. Het is natuurlijk heel prettig als u altijd de gelegenheid heeft om gebruik te maken van deze faciliteiten.

Wij voeren de badkamer renovatie altijd naar uw wensen uit. Daarnaast vinden wij het heel leuk om u te adviseren over de stijl en de mogelijkheden van uw badkamer. Daarbij houden wij rekening met de stijl die u voor de rest van uw woning (voor ogen) heeft.

Badkamer renovatie werkzaamheden

Een badkamer renovatie door Loodgieters & Installatiebedrijf Lavé gaat verder dan het uitwisselen van de toiletpot en het fonteintje. Gewoon omdat we pas tevreden zijn als u heel tevreden bent. Extra zaken die een vanzelfsprekend onderdeel zijn van onze werkzaamheden zijn:

  • kleuradvies
  • stijladvies
  • ontwerpadvies
  • sanitairkeuze – naar wens kunnen wij u begeleiden bij een bezoek aan de showroom
  • speciale mogelijkheden (aangepast toilet, douche, bad)
  • diverse badkamer garnituur mogelijkheden
  • het adviseren over licht in uw badkamer
  • de diverse mogelijkheden die er zijn met betrekking tot het tegelwerk
  • de diverse mogelijkheden die er zijn met betrekking tot verwarming

Daarnaast voeren wij uw badkamer renovatie natuurlijk in zijn geheel en vakkundig uit. Van het installatiewerk tot het tegelwerk, van het leidingwerk tot het stukwerk. U heeft er geen omkijken meer naar.

Voorbeeld badkamer renovatie

Op de situatiefoto’s hieronder ziet u een voorbeeld van de vernieuwde badkamer als resultaat van een door ons uitgevoerde badkamer renovatie. De stijl van de tegelwand hebben wij tevens bij de diverse toiletten in deze woning laten terugkomen. Hierdoor is een stijlvolle eenheid ontstaan in alle sanitaire ruimtes.

Badkamertoilet-na-renovatie

 

 

 

 

 

 

 

Bel ons voor een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe uw badkamer eruit kan komen te zien na onze badkamer renovatie? Naar welke gemakken we voor u kunnen realiseren? Bel ons voor een afspraak op 026-3334970 of neem contact met ons op via ons contactformulier.