Page content

Airconditioning

Niet alleen door een hoge buitentemperatuur, maar ook door warmteafgifte van apparatuur (verlichting, computers, enz.) en aanwezigheid van mensen, kan bijna het hele jaar door de binnentemperatuur hoger komen te liggen dan de behaaglijkheidstemperatuur.

Met airconditioning altijd een optimaal woon- en werkklimaat

Een mens functioneert het beste bij een temperatuur tussen 21 en 24ºC. Airconditioning is de oplossing, want hiermee wordt het woon- en werkklimaat aanzienlijk verbeterd.

AircoAirconditioning kan naast koelen, ontvochtigen en zo nodig bevochtigen, de lucht zuiveren van pollen, stof en bacteriën, waardoor allergieën verminderen en een klimaat wordt geschapen waarbij u zich behaaglijk voelt.

Bovendien heeft het handhaven van de juiste condities niet alleen een positieve invloed op mens en dier, maar ook op goederen, apparaten, meubilair en planten.

Airconditioning in warmtepompuitvoering

Airconditioning in warmtepompuitvoering kan tevens dienen als basisverwarming. De werking van het systeem kan dan worden omgekeerd, wat vooral in het voor- en najaar aantrekkelijke besparingen op uw gasrekening mogelijk maakt.

Airconditioning, het systeem

Een airconditioningsysteem bestaat meestal uit binnenunits tegen plafond of wand in de te koelen vertrekken en een buitenunit op het dak of tegen een buitenmuur, het zogenoemde splitsysteem.

De buitenunit staat de aan de binnenlucht onttrokken warmte af aan de buitenlucht. De binnenunit blaast vervolgens de gekoelde lucht terug in het vertrek.
De montage is meestal binnen één dag eenvoudig, zonder hak- of breekwerk te realiseren.

Wij plaatsen uw airconditioning vakkundig en snel.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs.